درخواست گروگان‌گیر مسکو: پناهندگی به ایران! + عکس

دوشنبه 2 اسفند 1395
20:16
درخواست گروگان‌گیر مسکو: پناهندگی به ایران! + عکس مردی که در مسکو خانواده خود را به گروگان گرفته، درخواست پناهندگی به ایران کرد.

 العالم - اروپا

به گزارش اسپوتنیک، مردی 28 ساله که لئونید آوودوف نام دارد، در مسکو خانواده خود را گروگان گرفته و در حال حاضر پلیس با او در حال مذاکره است. او همسر خود به همراه سه فرزندش را در آپارتمانش حبس کرده است.

بر اساس اطلاعات بدست آمده از منابع اسپوتنیک در سازمان های دولتی، این مرد ابتدا قصد نداشت که خانواده خود را به آپارتمان راه دهد، اما بعد از اینکه آنها وارد شدند دیگر اجازه خروج آنها را نداد.

او در صفحه اجتماعی خود در سایت کنتاکت درخواست کرده که او را با سفیران چین، کره شمالی و یا ایران ارتباط دهند. این مرد مدعی شده که قصد دارد مدارکی مبنی بر این که روسیه را صهیونیست ها کنترل می کنند، به دیپلمات های این کشورها ارائه دهد.

او از پنجره خانه خود فریاد می زند: صهیونیست ها پیروز نخواهند شد... صهیونیست ها پیروز نخواهند شد. وی در صفحه خود نوشته است: صهیونیست ها تماس های بین المللی را مسدود کرده اند، 15 بار از خارج به تلفنم زنگ زده اند، من جواب می دهم اما تماسی برقرار نمی شود.

 

در حال تکمیل... 

گروگان گیری در مسکو

 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی