تخریب منازل فلسطینی ها شدت گرفته است

سه شنبه 3 اسفند 1395
14:50
تخریب منازل فلسطینی ها شدت گرفته است گزارش های خبری از افزایش عملیات تخریب منازل فلسطینی ها درشرق قدس اشغالی از زمان روی کار آمدن ترامپ حکایت دارد.

العالم فلسطین اشغالی
مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» تأکید کردف شهرداری قدس اشغالی از آغاز سال 2017 ، 42 واحد مسکونی را تخریب کرده است ودرمقابل، موانع را در راه تصویب طرح هایی که به فلسطینی ها اجازه ساخت و ساز قانونی درشرق قدس را می دهد، افزایش داده است.
طبق آمارهایی که انجمن "مدينة الشعوب" منتشر کرده است، در سال 2016 ، 203 ساختمان در شرق قدس ساخته شد که نیمی از آن ها بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ساخته شد.
این درحالیست که درسال 2015 ، 73 باب منزل مسکونی فلسطینی ها تخریب شد و درسال 2016 ، 22 باب منزل مسکونی فلسطینی از سوی صاحبان منزل ویران شد تا از پرداخت مالیات برای تخریب از سوی شهرداری معاف شوند.
گزارشی که انجمن مدینه الشعوب و انجمن بمکوم در هفته جاری منتشر کرده است، دربردارنده نمونه هایی از نقشه هایی است که اهالی تهیه کرده و شهرداری قدس اشغالی، آنرا رد و از بررسی آن خودداری کرده است.
215

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی


بازخوانی اندیشه‌های رهبری ایران در قلب رویداد فرهنگی عراق


هشدار به آمریکا؛ درصورت تداوم مزاحمت برای کشتی های ایرانی، ضربات شدیدتر می‌شود


تکذیب ادعای جنجالی درباره مسیر ریلی ایران با چین و روسیه


«ضاحیه» بیروت نماد مقاومت و پایداری +فیلم


حمله پهپادی ارتش یمن به مواضع شبه‌نظامیان وابسته به عربستان در تعز


طلای اروپا در حال خروج از آمریکا؛ پیام پنهان این اقدام چیست؟


تشدید حملات به لبنان؛ دامنه تجاوزات از نبطیه تا بقاع غربی رسید + ویدئو


«جام هزار شهید»؛ غزه به میدان‌های ورزشی بازمی‌گردد+فیلم