اخراج دختران زُمخت از دانشگاهی در عربستان

چهارشنبه 4 اسفند 1395
22:37
اخراج دختران زُمخت از دانشگاهی در عربستان دانشگاهی در عربستان، 27 دانشجوی دختر را به دلیل داشتن ظاهری مردانه از دانشگاه اخراج کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اسپوتنیک در گزارشی نوشت، دانشگاه اسلامی "ام القری" واقع در مکه در تصمیمی عجیب و سلیقه ای، 27 دانشجو دختر خود را به دلیل داشتن ظاهری مردانه و پوشیدن لباس هایی شبیه به مردان اخراج کرد.

این دختران به داشتن مدل موی مردانه، عدم آرایش و استفاده از زیور آلات، پوشیدن لباس های مارک مردانه، راه رفتن شبیه مردان، داشتن فرم صورت بخصوص، شانه های پهن و خال بر روی صورت متهم شدند.

این دختران در دفاع از خود و در مصاحبه ای  با روزنامه "مکه" عنوان کردند: به دلیل حساس بودن پوست خود از لوازم آرایشی استفاده نمی کنند، بلندی موی سر آنها به معمولی بوده، مارک لباسهای آنها مارک هایی هستند که هم برای مردان و هم برای زنان لباس طراحی می کنند و راه رفتن ما کاملا معمولی است. در مورد فرم صورت، پهن بودن شانه ها و خال صورت، خدا ما را اینچنین آفریده و با این موضوع کاری نمی توان انجام داد.

به گفته مسئولین آنان می توانند با ارائه درخواست تجدید نظر بر این حکم، مجازات کمتری را متحمل شوند.

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است