علت جالب یک سال حبس برای فرزند مرسی و رهبران اخوان!

شنبه 7 اسفند 1395
22:48
علت جالب یک سال حبس برای فرزند مرسی و رهبران اخوان! منابع قضایی مصر از حبس یک ساله "محمد بدیع" رهبر اخوان‌المسلمین و "اسامه" پسر محمد مرسی خبر دادند.

العالممصر
مسئولان  قضایی مصر روز شنبه اعلام کردند که دادگاه جنایی قاهره در حکمی صدها متهم از جمله "محمد بدیع" و چند تن دیگر از رهبران اخوان‌المسلمین و "اسامه مرسی" پسر محمد مرسی رییس جمهوری سابق این کشور را به علت اهانت به دادگاه و اخلال در نظم جلسه دادگاه به یک سال حبس محکوم کرد.
به نوشته نشریه اینترنتی هافینگتن پست، امروز شنبه جلسه محاکمه ۷۳۹ نفر از رهبران و اعضای گروه اخوان‌المسلمین بنا به اتهاماتی از جمله تحصن اعضای این گروه در اواسط سال ۲۰۱۳ در حال برگزاری بود که چند تن  از متهمان در داخل قفس اتهام، فریاد می‌زدند "محاکمه باطل است" و "حسن فرید" رییس دادگاه نیز این متهمان را به یک سال حبس محکوم کرد.
این جلسه دادگاه در مقر روسای پلیس در مجاورت مجتمع زندان‌های طره واقع در جنوب قاهره برگزار شد و از مجموع ۷۳۹ متهم ۳۸۵ نفر در دادگاه حضور داشتند و بقیه به صورت غیابی محاکمه شدند.
اتهامات این متهمان تحصن اعضای اخوان‌المسلمین در اواسط سال ۲۰۱۳ به دنبال عزل مرسی، مسدود کردن خیابان منتهی به مسجد رابعه العدویه در شمال قاهره و اقدام به قتل نیروهای امنیتی عنوان شده است.
213

0% ...

آخرین اخبار

مسیرهای دهگانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اعلام شد


غریب‌آبادی: ایران هیچ اولویتی جز تداوم دفاع ندارد


نیویورک‌تایمز دروغ ترامپ درباره مدرسه میناب را رد کرد


سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تامین سوخت و کالاهای اساسی وجود ندارد


برنامه های روز جهانی قدس اعلام شد


قالیباف: ضربات مهلک ما به تجاوزکاران ادامه خواهد داشت


پالایشگاه نفت و گاز و مخازن سوخت حیفا آماج حملات پهپادهای نیروی هوایی ارتش


آبفای تهران: کیفیت آب در وضعیت مطلوب است


میادین گازی سرزمین های اشغالی تعطیل شدند


مقر ارتش آمریکا در اقلیم کردستان هدف قرار گرفت