شیخ عیسی قاسم تاکید کرد:

تناقض در گفتار و رفتار آل خلیفه

جمعه 3 تير 1390
15:24
تناقض در گفتار و رفتار آل خلیفه خطيب جمعه مسجد امام صادق (ع) در شهر الدراز بحرين، دعوت رژيم آل خليفه براي گفت و گو را با اقدامات اين رژيم متناقض دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العام؛ شیخ عیسی قاسم امروز در خطبه های نماز جمعه منطقه الدراز بحرین، اظهار داشت: رژیم از کسانی که برای گفت و گو دعوت کرده می خواهد درحالیکه به آنها توهین شده، و مورد تعدی قرار گرفته اند، شادمان در این مذاکرات شرکت کنند.

همزمان با آغاز تظاهرات مردم بحرین در نقاط مختلف این کشور، نیروهای اشغالگر سعودی و نیروهای آل خلیفه، به تظاهرکنندگان حمله کردند.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، تظاهرات مردم در "جمعه وفاداری به شخصیت های ملی"، در مناطق الدیه، توبلی، سند، بنی جمره، الماحوز، عالي، القدم، ابوقود، مقابه، و البلاد القديم، تظاهرات کردند.

بر اساس این گزارش، نیروهای رژیم آل خلیفه با حمایت نیروهای اشغالگر سعودی بسوی تظاهرکنندگان در مناطق "توبلی" و "بنی جمره" تیراندازی کرده، و شماری از آنها را نیز بازداشت کردند.

ساکنان مناطق "ستره" و "بوری" در بحرین نیز امروز پیش از نماز جمعه، تظاهرات اعتراض آمیزی برگزار کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی، احکام ظالمانه دادگاه نظامی رژیم آل خلیفه علیه سران مخالفان را محکوم کردند.

تظاهرکنندگان تاکید کردند، تا رسیدن به مطالبات مشروعشان، به اعتراضات مسالمت آمیز ادامه می دهند. آنها همچنین از مجامع بین المللی و سازمان های مدافع حقوق بشر خواستند به وظایف خود در قبال ملت بحرین و نقض گسترده حقوق بشر در این کشور توسط نیروهای آل خلیفه و نیروهای اشغالگر سعودی، عمل کنند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس