پرونده تخلفات نفتی دولت احمدی‌نژاد روی میز مجلس

سه شنبه 10 اسفند 1395
10:29
پرونده تخلفات نفتی دولت احمدی‌نژاد روی میز مجلس رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش تخلفات نفتی دولت احمدی‌نژاد از سوی رئیس دیوان محاسبات به مجلس ارائه شده است.

العالم ـ ایران

غلامرضا تاجگردون با اشاره به مصوبه مجلس برای تشکیل کارگروهی جهت تسویه برداشت های غیر قانونی نفتی در دولت احمدی نژاد اظهارکرد: این اسناد و مدارک قبلا وجود داشته و همیشه در گزارش‌های تفریغ بودجه آمده است. برای خیلی‌ها هم از سوی دیوان محاسبات حکم صادر شده و برخی نیز از سوی سیستم قضائی بازداشت شده‌اند، اما در قالب دیگری برخورد صورت نگرفته است و آن تخلف اداری مقامات بالای دولت است که از این به بعد باید به آن پرداخته شود.

وی افزود: دیوان محاسبات به این موضوع ورود کرده و گزارش را ارائه کرده است، اما قانون در این زمینه مسکوت بود. ما این اختیار را به دیوان محاسبات دادیم که گزارش بدهد و بعد مجلس در مورد آن تصمیم گیری کند. در مورد شخص رئیس دولت، دیوان فقط باید به رئیس مجلس گزارش می‌داد که این گزارش‌ها داده شده اما چون بررسی تخلف بعد از دوره مدیریتی فرد است، عملا نمی‌شود کاری کرد. ما با این مصوبه به دیوان اجازه می‌دهیم که بررسی‌هایش را انجام دهد.

به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 96 ادامه داد: این اتفاق افتاده و در صورت‌های مالی از سال 84 به بعد شاهد این موضوع بوده‌ایم که حساب‌های شرکت نفت باز است؛ یعنی صورت های مالی آن بسته نمی‌شود و نمی‌تواند در مجامع حضور داشته باشد. فرآیند بررسی تخلف هم خیلی طولانی است و برخورد با تخلف نیز موجب برگشت این پول نمی شود. زیرا مثلا بنزین گرفته‌اند و به مردم داده و مردم آن را مصرف کرده‌اند، بنابراین پولی برنمی‌گردد.

تاجگردون اضافه کرد: این که با تخلف برخورد شود و متخلف تنبیه اداری و غیر اداری شود به جای خود، اما تسویه صورت های مالی شرکت نفت با خزانه باید انجام شود. تمامی گزارش‌های دیوان محاسبات و سایر بخش‌ها نیز نشان دهنده باز بودن این حساب‌هاست. لذا دولت این پیشنهاد را در بودجه ارائه کرد و مجلس هم پذیرفت. به نظرم کار درستی است که تخلف بررسی شود و با آن برخورد شود و صورت‌های مالی هم درست شود تا شرکت نفت این اندازه آسیب نبیند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند