اعتراض مردم کره جنوبی به پدافند آمریکایی

چهارشنبه 11 اسفند 1395
00:17
اعتراض مردم کره جنوبی به پدافند آمریکایی مردم کره جنوبی با برپایی تظاهرات، به قصد حکومت سئول جهت میزبانی پایگاه آمریکایی پدافند موشکی موسوم به "تاد" اعتراض و توافق آمریکا با کشورشان در این زمینه را محکوم کردند.

العالمآسیا 

اعتراض های مردم  کره جنوبی علیه استقرار سامانه موشکی تاد آمریکا درشرایطی ادامه دارد که چین و روسیه نیز مخالفت خود را برای استقرار این سامانه در کره جنوبی اعلام کرده اند. 

این توافق به واشنگتن اجازه استقرار سامانه پدافند موشکی بسیار پیشرفته در یک استادیوم گلف را می دهد.   

تاد سامانه پیشرفته انهدام موشک های بالستیک کوتاه برد و میان برد بوده و قادر به نابود سازی موشک های بالستیک میان برد کره شمالی خواهد بود.

"چو یونیو هیوک" سخنگوی وزارت امور خارجه کره جنوبی هدف از این اقدام را دفاع از کشور و ملت آن در برابر تهدیدات اتمی و موشکی کره شمالی اعلام نمود.

اما "کنگ شوانگ" سخنگوی وزارت امور خارجه چین با هشدار به آمریکا و کره جنوبی در این زمینه، عزم پکن جهت اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ منافع امنیتی این کشور را اعلام نمود.
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد