سفير سودان در لبنان:

عمرالبشير به دنبال جنگ نيست

شنبه 4 تير 1390
02:31
عمرالبشير به دنبال  جنگ نيست سفير سودان در لبنان با بيان اينکه هشدارهاي اخير رييس جمهوري اين کشور خصمانه نبود، گفت: هشدارهاي عمرالبشير براي جلوگيري از جنگ و درگيري در مناطق جنوبي مطرح شد.

"ادريس سليمان" در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: برخي از رهبران جنبش خلق در جنوب سودان بدنبال ايجاد جنگ و آتش‌افروزي هستند، که ممکن است پيامدهاي ناگواري داشته باشد.

وي گفت: عمر البشير درهشدارهايش به اين جنبش از افراد عاقل خواست مانع از اقدامات آنها شوند.

ادريس سليمان خاطرنشان کرد: حوادث کردفان در نتيجه توطئه اين جنبش پس از شکست آن در انتخابات بود؛ و اين جنبش و رهبران آن از اين موضوع آگاه هستند.

ادریس سلیمان افزود: افراد با درايت در جنبش خلق مي‌توانند از اینگونه اقدامات جلوگيري کنند، و مانع از تيره شدن روابط بين گروه هاي سياسي سودان شوند.

سفیر سودان در بیروت اظهار داشت: علت اينکه برخي از رهبران اين جنبش براي ايجاد جنگ بين شمال و جنوب تلاش مي کنند، حمايت آمريکا و برخي کشورهاي غربي از آنهاست. آنها طرح ها و برنامه هاي اين دولت ها را در منطقه اجرا مي کنند.

وي گفت: خارطوم مايل نيست با جنوب وارد جنگ شود و اگر به دنبال جنگ داخلي و درگيري با جنبش مردمي بود، به برگزاري همه پرسي درباره سرنوشت جنوب اقدام نمي کرد و يا نتيجه آن را نمي پذيرفت.



0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته