هشدار وزیر اوقاف فلسطین دربارۀ اقدام جدید صهیونیستها

چهارشنبه 11 اسفند 1395
14:48
هشدار وزیر اوقاف فلسطین دربارۀ اقدام جدید صهیونیستها وزیر اوقاف و امور دینی فلسطین در واکنش به حکم دادگاه موسوم به دادگاه «صلح» رژیم صهیونیستی که مسجدالاقصی را مکانی مقدس برای یهودیان خوانده است، اعلام کرد این اقدامات تحریک‌آمیز، منجر به جنگ مذهبی خواهد شد.

العالم-فلسطین اشغالی 

دادگاه موسوم به دادگاه «صلح» رژیم صهیونیستی در غرب قدس دیروز (سه‌شنبه) با صدور حکمی، مسجدالاقصی را مکانی مقدس برای یهودیان دانست و این حکم با واکنش فلسطینی‌ها روبرو شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «آناتولی»، «یوسف ادعیس» وزیر اوقاف و امور دینی فلسطین اعلام کرد این اقدامات تحریک‌آمیز منجر به «جنگ دینی» خواهد شد، به تعرض‌های روزانه شهرک‌نشینان علیه مسجدالاقصی مشروعیت می‌دهد و تعرض‌ها به مسجدالاقصی و نگهبانان آن را توجیه می‌کند.

وی افزود: حکم مذکور، تمام تصمیم‌های بین‌المللی که مسجدالاقصی را مکانی ویژه مسلمانان می‌داند، کنار زده است.

«یونسکو» در 18 اکتبر با صدور حکمی اعلام کرد هیچ‌گونه ارتباط دینی میان مسجدالاقصی در شهر قدس اشغالی با یهودیان وجود ندارد و قدس مکانی مقدس برای مسلمانان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم


یمن در کانون نبرد با هدف درهم‌ شکستن هژمونی و بازآفرینی تاریخ یک ملت


وزیر دفاع: به تولید موشک و پهپاد شتاب می‌دهیم


هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه


بقائی خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه: آقای ماکرون! استاندارد دوگانه قابل دفاع نیست