ارتش سوریه پس از نبردی سنگین با داعش وارد تدمر شد

چهارشنبه 11 اسفند 1395
21:57
ارتش سوریه پس از نبردی سنگین با داعش وارد تدمر شد منابع سوری اعلام کردند ارتش این کشور پس از درگیری های شدید با داعش توانسته است وارد شهر تدمر شود.

العالم – سوریه
به گزارش پایگاه اسکای نیوز عربی، رامی عبد الرحمن، مدیر دیده بان حقوق بشر سوریه (وابسته به مخالفان) به خبرگزاری فرانس پرس گفت: «ارتش سوریه به محله ای در غرب تدمر وارد شده و بخش هایی از آن را به کنترل خود در آورده است. در حال حاضر درگیری های شدیدی در شهر جریان دارد و نیروهای ارتش در حال بمباران آن هستند».
عبد الرحمن ساعاتی پیش تر اعلام کرده بود: «نیروهای ارتش با حمایت هوایی روسیه، پس از درگیری های شدید با داعش، به یک کیلومتری شهر تدمر رسیده اند».
نیروهای ارتش سوریه از هفته ها پیش در حال نبرد سنگین با داعش در ریف شرقی حمص هستند تا شهر تدمر را که 11 دسامبر به دست این گروه تروریستی افتاد، آزاد کنند.
 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت