فرار عناصر داعش از بیشتر مناطق تدمر

پنج‌شنبه 12 اسفند 1395
12:49
عناصر گروه تروریستی داعش تحت ضربات ارتش سوریه، از بخش اعظم شهر تدمر فرار کرده اند اما تعداد فراوانی مین از خودشان بر جای گذاشته اند که باعث کندی پیشروی نیروهای ارتش شده است.

العالم - سوریه

 نیروهای ارتش سوریه روز چهارشنبه با پشتیبانی نیروی هوایی روسیه وارد شهر تاریخی تدمر شدند. همچنین بامداد امروز پنج شنبه عناصر تروریستی داعش به طرف محله های شرقی این شهر عقب نشینی کردند.
"رامی عبدالرحمن" مدیر مرکز موسوم به "دیده بان حقوق بشر سوریه" در این باره به خبرگزاری فرانسه گفت: داعش پس از مین گذاری شهر به طور فشرده، از بخش اعظم آن عقب نشینی کرده است و عناصر انتحاری همچنان در بخش شرقی این شهر حضور دارند.
عبدالرحمن افزود: نیروهای ارتش نتوانسته اند وارد عمق شهر یا محله های شرقی شوند.
مدیر این مرکز وابسته به مخالفان سوریه در لندن، تصریح کرد: در بخش اعظم این شهر تاریخی عناصر تروریستی چندانی باقی نمانده اند، اما شهر به طور گسترده ای بمب گذاری شده است.

گروه تروریستی داعش در مه 2015 شهر تدمر را تحت کنترل درآورد و به تخریب ساختمانها و بناهای تاریخی و سرقت آثار باستانی آن پرداخت. ارتش سوریه سرانجام در مارس 2016 توانست این شهر را تحت کنترل درآورد؛ اما تروریستهای داعش دوباره در دسامبر 2016 به این شهر یورش بردند.

شهر تدمر بیش از 2 هزار سال قدمت دارد و در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.
216 

 

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند