آزادی یکی از مظنونان قتل کیم جونگ نام

شنبه 14 اسفند 1395
11:30
آزادی یکی از مظنونان قتل کیم جونگ نام یک مرد اهل کره شمالی مظنون به دست داشتن در قتل کیم جونگ نام به دلیل کافی نبودن شواهد، آزاد شد.

العالم - آسیا

 به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ «ری جونگ کول»، مظنون بازداشت شده اهل کره شمالی، تحقیقات مالزی برای شناسایی عوامل ترور در فرودگاه را "دسیسه ای" برای صدمه زدن به پیونگ یانگ خواند. او یکی از هشت فرد مظنون به مشارکت در ترور کیم جونگ-نام است.
این فرد 47 ساله در مصاحبه با روزنامه نگاران در پکن گفت: تحقیقات -پلیسی و اطلاعاتی مالزی- "دسیسه ای برای تخریب وجهه و شأن کره شمالی" انجام می شود.
او هرگونه دخالت در قتل جونگ-نام را تکذیب کرد و گفت: پلیس، او را با "شواهد جعلی" بازداشت کرده است. وی افزود به او پیشنهاد شده که اگر به مشارکت در قتل اعتراف کند یک زندگی راحت در مالزی را بعنوان پاداش به او پیشکش می کنند.
او در ادامه گفت: هرگز! هر قدر که آن زندگی خوب و راحت باشد، به خوبی زندگی در سرزمین مادری من نخواهد بود. من چطور می توانم سرزمینی را که در آن بزرگ شدم، تا این حد فراموش کنم؟؟
ری جونگ که تنها مظنون بازداشت شدهی اهل کره شمالی است، دو روز پس از متهم شدن دو زن به مشارکت در قتل، آزاد و از کشور مالزی اخراج شد.
 

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد