لیتوانی به جنگ روسیه می رود؟

شنبه 14 اسفند 1395
16:10
لیتوانی به جنگ روسیه می رود؟ لیتوانی در مرز خود با روسیه، دیوار حائل می سازد و برای جنگ با روسیه آماده است.

العالم - اروپا

خبرنگار شبکه تلویزیونی Sky News در گفتگو با نیروهای مرزی لیتوانیایی از ساختن دیواره دو متری در مرزهای این کشور با روسیه خبر داده است.

به گفته وی، مقامات لیتوانیایی قصد دارند تا آخرین دَم در مقابل "متجاوزین" مقاومت کنند، و فعالان جامعه مدنی درحال ایجاد "نیروهای شبه‌نظامی مردمی" می‌باشند.

یک نظامی در مرز لیتوانی به خبرنگار شبکه تلویزیونی بریتانیایی گفت: "من فکر می‌کنم که با این دیواره، مردم خود را بیشتر در امن حس خواهند کرد". اما خبرنگار با ابراز تردید پرسید: "آیا امکان دارد راحت زندگی کرد، وقتی روسیه و متحدش بلاروس اینقدر نزدیک قرار دارند؟"

این خبرنگار آورده است: "لیتوانیایی‌ها به حدی از وضعیت فعلی سیاسی حیرت‌زده شده اند که بسیاری از آنها برای جنگ آماده می شوند".

خبرنگار اسکای نیوز همچنان با اعضای "اتحادیه تیراندازان" در ویلنیوس گفتگو کرده است. یکی از فعالان این تشکّل داوطلبانه که قصد دارد "با متجاوز مقابله کند"، به خبرنگار بریتانیایی گفت: "تعداد ما به سرعت افزایش می‌یابد. سه سال قبل در صفوف ما حدود 50 نفر حضور داشتند، اما امروز تعداد ما بیشتر از سه هزار نفر است".

لیتوانی در جنوب خود با منطقه کالینینگراد که بخشی جدا از خاک روسیه است، مرز مشترک دارد.

0% ...

آخرین اخبار

وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم