جوانی که به اشتباه، همسرش را سوزاند!

شنبه 14 اسفند 1395
20:02
جوانی که به اشتباه، همسرش را سوزاند! جوان هندی در اجرای رسم سوزاندن مرده، جسد نیمه جان همسرش را به گمان این که مرده است، به آتش کشید، اما اندکی بعد شوکه شد.

العالمگوناگون

جوان هندی که با استناد به گواهی پزشکان گمان می کرد همسرش فوت کرده است، به تبعیت از رسم سوزاندن مردگان، جسد همشرش را به آتش کشید، اما ناگهان با حادثه ای شوکه کننده مواجه شد.

نیروهای امداد رسانی هند در این خصوص اعلام کردند که زن جوان 24ساله براثر بیماری ریوی در بیمارستانی در ایالت" اوتار برادیش" در شمال هند، فوت شد و همسر 23 ساله اش جسد او را تحویل گرفت و همراه دوستانش جسد را به مکان سوزاندن مردگان بردند و چند ساعت بعد سوزاندن جسد را شروع کردند.

به نوشته یک روزنامه فرامنطقه ای، یکی از حاضران در مکان سوزاندن مردگان، شک کرد که این زن جوان نمرده باشد، اما کسی به وی توجه نکرد و مراسم سوزاندن آغاز شد زیرا به ظاهر هیچ علامتی دال بر زنده بودن وی دیده نمی شد؛ اما ساعتی بعد نتایج کالبد شکافی جسد سوخته، از وجود علائم حیاتی در این جسد در هنگام سوختن حکایت داشت و این دلیل بر آن بود که این زن جوان هنگام سوزانده شدن نفس می کشیده است.

به این ترتیب دو پزشکی که جسد این زن جوان را تشریح کردند به این نتیجه رسیدند که وی بر اثر مشکلات ریوی فوت نکرده، بلکه شوک ناشی از سوختن در زمان زنده بودن، باعث مرگ او شده است. 

213

0% ...

آخرین اخبار

حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


رایزنی‌های منطقه‌ای در نیویورک؛ دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر لبنان


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد


سرلشکر وحیدی: سخن رئیس‌جمهور در سازمان ملل، بازتاب ندای ملت ایران بود


آتش تنگه هرمز به جان اروپا هم افتاد ؛ ثبت رکورد بی سابقه افزایش قیمت گازوئیل از سال ۲۰۰۵


دیدار پزشکیان با رسانه‌های آمریکایی علیرغم عدم صدور ویزا برای خبرنگاران ایرانی