پاسخ سخنگوی اوباما به اتهام "شنود" ترامپ

شنبه 14 اسفند 1395
23:23
پاسخ سخنگوی اوباما به اتهام سخنگوی باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین امریکا اتهام رئیس جمهوری کنونی این کشور را مبنی بر شنود مکالمات دونالد ترامپ رد کرد.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کوین لویس، سخنگوی اوباما روز شنبه تاکید کرد؛ رئیس جمهوری پیشین امریکا هیچگاه دستور شنود شهروندان امریکایی را صادر نکرد.

پس از آن که ترامپ اظهار داشت پیش از برگزاری انتخابات مورد شنود قرار گرفته است، لویس با انتشار بیانیه ای اظهار داشت: رئیس جمهور اوباما و هیچ مسئول دیگری در کاخ سفید هیچگاه دستور شنود از هیچ شهروند امریکایی را صادر نکرده بود.

دونالد ترامپ در حساب توییتری خود نوشته بود: نفرت انگیز است! مطلع شدم پیش از پیروزی من (در انتخابات ریاست جمهوری اخیر) رئیس جمهور اوباما خطوط تلفنی من را در برج ترامپ مورد شنود قرار داده است.

وی اوباما را بدکار (یا بیمار) توصیف کرده و شنود مورد ادعای خود را تکرار رفتارهای دوران "مککارتیسم" امریکا بر شمرد.

مککارتیسم اصطلاحی است که به فعالیتهای ظاهرا ضدکمونیستی سناتور جوزف مککارتی در آغاز دوره جنگ سرد گفته می شود. در این دوران، موجی از عوامفریبی و سانسور فضای اجتماعی دهه 1950 آمریکا را در بر گرفت.

رئیس جمهوری کنونی امریکا همچنین شرایط خود را با رسوایی 1974 امریکا، موسوم به واترگیت مقایسه کرد. حمله لفظی به اوباما در حالی صورت می گیرد که ترامپ در فضای سیاسی دشواری قرار گرفته است. شش هفته پس از ورود ترامپ به کاخ سفید، اتهام وجود ارتباط میان نزدیکان وی با مقامات روسیه در زمان مبارزات انتخاباتی و انتقال قدرت، گریبان گیر ترامپ شده است.

سخنگوی اوباما در ادامه خاطر نشان کرد یکی از اصول اساسی دولت اوباما پرهیز از دخالت در تحقیقات مستقل دستگاه قضایی بود. وی تاکید کرد در همین راستا، نه اوباما و نه هیچیک از دیگر مقامات کاخ سفید دستور شنود از شهروندان امریکا را صادر نکرده و هر ادعای دیگری در این زمینه نادرست است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر