داعش عناصرش را از حومه حویجه خارج کرد

يکشنبه 15 اسفند 1395
09:52
داعش عناصرش را از حومه حویجه خارج کرد یک منبع نظامی در استان کرکوک اعلام کرد داعش اکثر نیروهایش را از بخش های تابعه شهر حویجه در جنوب غرب کرکوک خارج و به ارتفاعات حمرین منتقل کرده است.

العالم - عراق

پایگاه عراقی سومریه نیوز به نقل از این منبع نظامی نوشت: داعش دهها عنصر خود را از بخش های رشاد، عباسی، ریاض و زاب از توابع شهر حویجه (45 کیلومتری غرب کرکوک) خارج کرد و بخش های مذکور تقریبا از حضور عناصر داعش خالی شده است و فقط تعداد اندکی از عناصر داعش در آنها حضور دارند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود گفت: داعش دهها عنصر مسلح را به طرف خطوط تماس نیروهای امنیتی در ارتفاعات حمرین، بخش عَلَم، میدان های علاس و عجیل در شمال استان صلاح الدین منتقل کرده است.

یادآور می شود گروه تروریستی داعش از ژوئن سال 2014 (خرداد 1393) تاکنون شهر الحویجه در جنوب غرب کرکوک را در کنترل دارد و نیروهای نظامی عراقی خود را برای بازپس گیری آن آماده می کنند.

216
 

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است