فیون در جمع هوادارانش ... «باید عذر خواهی کنم»

دوشنبه 16 اسفند 1395
00:14
فیون در جمع هوادارانش ... «باید عذر خواهی کنم» فرانسوا فیون نامزد راستگرایان برای انتخابات آینده ریاست جمهوری فرانسه که به فساد مالی متهم شده است در جمع هوادارانش در پاریس به اشتباهاتش اعتراف کرد.

العالم – اروپا
فیون که به دلیل به کارگیری همسر و فرزندانش به عنوان دستیاران خود در مجلس و سنا به فساد مالی متهم شده است، در جمع هواداران به اشتباهاتش اعتراف کرد.
وی گفت: «من باید به شما می گفتم که به دلیل آشنایی همسرم با کار، از وی خواستم برای من کار کند. اما این را نگفتم و مرتکب اولین اشتباهم شدم. دومین اشتباه را با تردید در بیان این مسئله به فرانسوی ها مرتکب شدم».
فیون در بخش دیگری از سخنان خود تصمیم گیری را به رای دهندگان واگذار کرد و از آن ها خواست با توجه به ضرورت های ملی تصمیم بگیرند. وی خاطر نشان کرد که وقتی بی گناهی اش در دادگاه محرز شود، زمان شرم کسانی که وی را متهم کرده اند، فرا می رسد.
 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است