شناسایی افراد پردرآمد ازطریق بانک اطلاعاتی قوی

دوشنبه 16 اسفند 1395
08:17
شناسایی افراد پردرآمد ازطریق بانک اطلاعاتی قوی قائم مقام وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: از سال گذشته تا کنون یارانه نقدی حدود ۵ میلیون نفر از گروهای پردرآمد حذف شده و شناسایی افراد متمکن از طریق بانکهای اطلاعاتی قوی صورت گرفته است.

العالم- ایران

ابوالحسن فیروز آبادی اظهار داشت: شناسایی گروههای پردرآمد و افراد متمکن از طریق بانکهای اطلاعاتی قوی در اختیار وزارت کار صورت گرفته و به طور مشخص چهار میلیون و ۸۶۰ هزار نفر تا این برج از شمول دریافت یارانه حذف شدند.
وی ملاک حذف یارانه افراد پردرآمد را توانایی و تمکن مالی آنها عنوان کرد و گفت: در جریان شناسایی افراد و گروه‌ها، وزارت کار آسیب پذیری و وضعیت زندگی خانوار را مدنظر قرار می‌دهد.
فیروزآبادی درباره تعداد اعتراض کنندگان به حذف یارانه به عدد و رقمی اشاره نکرد اما گفت که تعداد این افراد اندک بوده است.
قائم مقام وزیر کار همچنین با تایید ارسال پیامک به افراد قبل از حذف یارانه آنها اظهار کرد: افرادی که پیامک حذف دریافت می‌کنند باید در فرصت داده شده مدارک و مستندات خود را برای اثبات نیازمندی وگرفتن یارانه ارائه کنند تا بررسی شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور طی روزهای گذشته از قطع یارانه چهار میلیون و ۸۵۳ هزار و ۳۸۶ نفر از افراد تا اول بهمن ماه امسال خبر داد که درآمد ناخالصشان از سه میلیون تومان بیشتر بوده است.
نوبخت در مخالفت با تعدادی از نمایندگان مجلس که حذف یارانه ۲۰ درصد افراد تا پایان سال ۹۶ را پیشنهاد کرده بودند، گفته بود: تاکید مجلس برای قطع یارانه افرادی که تا سه میلیون تومان درآمد دارند، در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها مستاجر یا دارای بیمار صعب‌العلاج و فرزند دانشجو هستند و حذف آنها از دریافت یارانه نوعی بی عدالتی به شمار می‌رود.
در حال حاضر شناسایی گروه‌های پردرآمد و افراد ثروتمند برای قطع یارانه بر اساس بانکهای اطلاعاتی مختلفی همچون مالیات، ‌ حقوق و درآمد و مسکن صورت می‌گیرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد


کابوس ایران بر سر اسرائیل/ نتانیاهو در تنگنای جنگ، غزه و انتخابات گرفتار شده است


گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی