در دیدار ظریف با همتای قطری چه گذشت؟

چهارشنبه 18 اسفند 1395
21:38
در دیدار ظریف با همتای قطری چه گذشت؟ وزیر امور خارجه کشورمان که در دوحه به سر می‌برد، با همتای قطری خود دیدار و گفتگو کرد.

العالم - ایران

دکتر محمد جواد ظريف وزیر امور خارجه کشورمان که به دوحه سفر کرده است، شامگاه چهارشنبه با "شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانى" وزیر امور خارجه قطر گفتگو و تبادل نظر کرد.

ظریف در این دیدار که در محل وزارت امور خارجه قطر برگزار شد، با اشاره به روند روابط دو کشور، بر ضرورت توسعه همکاریهای دو جانبه بویژه در حوزه های اقتصادی و بخش های سرمایه گذاری و بانکی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به ایشان و هیات همراه، روابط فیمابین را برادرانه و دوستانه توصیف کرد و افزود: در مورد روابط میان کشورهای منطقه و ایران نیز همیشه معتقد بودیم که امکان روابط حسنه میان ایران و اعضای شورای همکاری وجود دارد و راهبرد دولت قطر نیز همین بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه 


دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است