سفر به مریخ خطر ابتلا به سرطان خون را افزایش می‌دهد

پنج‌شنبه 19 اسفند 1395
04:15
سفر به مریخ خطر ابتلا به سرطان خون را افزایش می‌دهد سازمان فضایی آمریکا ناسا که قصد اعزام انسان به مریخ را در سال 2030 دارد، در پژوهشی اعلام کرد که سفر به مریخ خطر ابتلا به سرطان خون را در انسانها افزایش می‌دهد.

العالم - گوناگون

 محققان ناسا بر این باورند که قرار گرفتن در معرض تابش‌ها، یکی از جنبه‌های خطرناک سفر به مریخ است.
محققان این پژوهش جدید را بر روی موش‌هایی که سلول‌های بنیادی انسان به آنها پیوند زده شده بود انجام دادند.
آنها دریافتند که آسیب‌های ژنتیکی به HSC(سلولهای بنیادی خون‌ساز) به طور مستقیم به سرطان خون منجر می‌شود. در مرحله دوم، تابش‌ها همچنین بر توانایی HSC در تولید سلول‌های T و B(نوعی گلبول‌های سفید خون که در مبارزه با تهاجمات خارجی مانند عفونت و یا سلول‌های سرطانی موثر هستند) تاثیر می‌گذارد.
این تابش‌ها همچنین توانایی سیستم ایمنی بدن فضانوردان را برای مبارزه با سلول‌های بدخیم که در نتیجه جهش ناشی از تشعشع بوجود می‌آیند تضعیف می‌کنند.
این محققان به عنوان بخشی از این پروژه در حال انجام، یک مکمل غذایی مشترک برای محافظت از فضانوردان در برابر این تأثیرات مخرب را شناسایی کرده و در حال آزمایش آن هستند.
میانگین فاصله تا سیاره سرخ 140 میلیون مایل بوده و رفت و برگشت به این سیاره سه سال به طول می‌انجامد.
هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر مستقیم ذرات خورشیدی پر انرژی شبیه‌سازی و اشعه کیهانی(GCR) بر سلول‌های بنیادی خون‌ساز انسان بوده است.
نتایج این پژوهش در مجله Leukemia به چاپ رسیده است.

منبع : ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت