منع فرود هواپیمای وزیرخارجه ترکیه در هلند

شنبه 21 اسفند 1395
15:02
منع فرود هواپیمای وزیرخارجه ترکیه در هلند هلند به هواپیمای حامل مولود چاووش‌اوغلو اجازه فرود در خاک خود را نداد.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز؛ «مارک روته،» نخست‌وزیر هلند روز شنبه (امروز) از فرود هواپیمای حامل مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه در کشورش ممانعت کرد. وی دلیل اتخاذ این تصمیم را تهدید نظم عمومی در پی حضور وی اعلام کرد.
این اقدام پس از آن در دستور کار قرار گرفت که وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد علی‌رغم ممنوعیت سخنرانی او در یک گردهمایی، به روتردام هلند سفر خواهد کرد.
قرار است هلندی‌ها در انتخاباتی سراسری که احساسات ضد مهاجرتی در آن نقشی مهم ایفا کرده است، چهارشنبه پای صندوق‌های رأی بروند.
در بیانیه «روته» که در صفحه فیس‌بوک وی منتشر شده آمده است ترکیه مذاکراتی را که به موجب آن‌ها چاووش‌اوغلو می‌توانست اجازه ورود به کشور را به دست آورد، به دلیل درخواست برای یک گردهمایی عمومی بزرگ بر هم زده است.
قرار بود چاووش‌اوغلو در یک گردهمایی حمایت از «رأی آری» به همه‌پرسی تغییر قانون اساسی ترکیه در رتردام هلند شرکت کند. چندین گردهمایی دیگر نیز که دولت ترکیه آن‌ها را در کشورهای اروپایی ترتیب داده بود، لغو شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بغداد: اقدامات انجام‌شده در گذرگاه‌های مرزی با ایران موقت است


حمله آمریکا به لامرد جنایت جنگی است/ ۱۸۰ هزار ساچمه برای کشتار غپرنظامیان


بقایی: هدف آمریکا در حمله به لامرد قربانی‌گرفتن از غیرنظامیان بود


ذخایر کلاهک‌های هسته‌ای روسیه به بالاترین سطح ۹ سال گذشته رسید


چتم‌هاوس: ناتوانی آمریکا دردرک رویکرد تهران/ایران بازدارندگی تهاجمی حساب‌شده را دنبال می کند


اعلامیه بریکس با تاکید بر گفت‌وگو و محکومیت تعرفه‌های یکجانبه و اقدامات قهری


شی: پکن آماده همکاری برای تحقق صلح و ثبات در خاورمیانه است


دیدار رئیس جمهور پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی


مقاومت اسلامی عراق اتهام هدف قرار دادن تأسیسات عربستان را رد کرد


رئیس‌جمهور درنشست بریکس: نیازمند اصلاح واقعی سازوکارهای بین‌المللی هستیم