قصد ترامپ برای تشکر از دادستان‌نیویورک پیش ازاخراج!

دوشنبه 23 اسفند 1395
08:51
قصد ترامپ برای تشکر از دادستان‌نیویورک پیش ازاخراج! کاخ سفید از قصد دونالد ترامپ برای تماس با "پریت باهارا" دو روز پیش از اخراج وی خبر داد.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز، یک مقام کاخ سفید اعلام کرد دو روز پیش از آنکه "پریت باهارا،" دادستان بخش جنوبی نیویورک که در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما منصوب شده بود اخراج شود، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا کوشید با وی تماس بگیرد و از او به دلیل خدمت به کشور تشکر کند. اما "پریت باهارا" تماس دونالد ترامپ را بی پاسخ گذاشت و گفت نمی خواهد بدون موافقت مقامات مافوق‌‌اش با رئیس جمهور صحبت کند.
باهارا روز شنبه اعلام کرد: "زمانی که با درخواست دولت آمریکا برای استعفا مخالفت کردم، اخراج شدم." این موضوع باهارا را متعجب کرد؛ زیرا در ماه نوامبر به خبرنگاران گفته بود ترامپ از او درخواست کرده است همچنان در این سمت باقی بماند.
وزارت دادگستری آمریکا دو روز پیش پریت باهارا را برکنار کرد. وی که در هند متولد شده و در کودکی به آمریکا مهاجرت کرده است یکی از بلندپایه ترین دادستان های آمریکا محسوب می شود. او از جمله 46 دادستان منصوب شده در دوران باراک اوباما بود که روز جمعه از آن‌ها درخواست شد استعفا کنند. وی از مخالفان فرمان ضد مهاجرتی جدید ترامپ علیه 6 کشور مسلمان است.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه