بیش از 300 تبعۀ کوزوو به داعش پیوسته اند

دوشنبه 23 اسفند 1395
09:24
بیش از 300 تبعۀ کوزوو به داعش پیوسته اند شرکت کنندگان در کنفراس "مسلمانان آلبانیایی تبار در بالکان" در پریشتینا پایتخت کوزوو اعلام کردند هر روز بر شمار اتباع جمهوری کوزوو در میان عناصر گروههای تروریستی در عراق و سوریه افزوده می شود.

العالم - اروپا

نمایندگان جمهوری کوزوو در این کنفرانس به نقل از دستگاههای امنیتی این کشور اعلام کردند حداقل 316 آلبانیایی از شهروندان جمهوری کوزوو جذب گروه تروریستی داعش شده اند و حدود 140 شهروند دیگر این کشور در چارچوب گروههای تروریستی مختلف در عراق و سوریه جنگیده اند.
"نعیم تروانا" مفتی کوزوو نیز در این نشست با تأکید بر اینکه اتباع کوزوو نیز از ایدئولوژی افراطی در امان نمانده اند تصریح کرد: وجود شمار زیادی از مبلغان افراطی، ناآگاهی جوانان، فقر و شستشوی مغزها باعث پیوستن جوانان کوزوو به گروههای تروریستی شده است.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد