جنجال بر سر آزادی قاتل صهیونیست‌ها از زندان اردن +ویدیو

دوشنبه 23 اسفند 1395
13:48
یک نمایندۀ اردنی، با نامیدن زندان های اردن به عنوان "زندان های اسرائیل" جنجالی در اردن به پا کرد.

العالم – اردن

"زینب الزبید" نمایندۀ پارلمان اردن، در گفت و گو با یک شبکه تلویزیونی اعلام کرد: "من زینب الزبید، آزادی "احمد الدقامسه" از زندان های "اسرائیل" را به مردم اردن و خاندان الدقامسه تبریک می گویم، ای کاش او این همه مدت در زندان حبس نمی شد، اما به لطف خدا سرانجام به آغوش وطن بازگشت.

برخی از کاربران شبکه های اجتماعی، این نمایندۀ اردنی را به نادانی متهم و گمان کردند که او نمی داند این سرباز اردنی، در زندان های اردن در حبس بوده است، نه در زندان های "اسرائیل".

اما برخی دیگر از کاربران شبکه های اجتماعی، با تأکید بر گفتۀ زینب الزبید، دادگاه های نظامی اردن را با زندان های رژیم صهیونیستی یکی دانستند.

مقامات اردن، احمد الدقامسه سرباز سابق اردنی را که مسئول عملیات ضد "اسرائیلی" الباقوره بود، پس از 20 سال زندان، آزاد کردند.

مردم اردن و دیگر کشورهای عربی، او را اسطوره ای ملی می دانند، اما دولت اردن، او را به سبب کشتن 7 صهیونیست در منطقۀ الباقوره، تروریست می دانست و به همین سبب او را به زندان انداخته بود.


205

0% ...

آخرین اخبار

کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل مرتکب جنایات ضد بشری می‌شود


حزب‌الله: ایران احتیاجی به حمایت ندارد/ لبنان نیازمند معادله تهران است


حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد