خبر فوری:

ملاقات وزیر صهیونیست با وزرای عرب

دوشنبه 23 اسفند 1395
14:14
ملاقات وزیر صهیونیست با وزرای عرب وزیر راه و ترابری رژیم صهیونیستی به منظور بررسی طرح ایجاد جزیره صنعتی در مجاورت سواحل غزه با مقامات عرب دیدارکرد.

العالم فلسطین اشغالی

کانال یک تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، "اسرائیل کاتس" به منظور بررسی طرح ایجاد جزیره صنعتی در حدود 4/5 کیلومتر در مجاورت سواحل غزه با شماری از مسئولان عرب دیدار و گفت و گو کرد.
در این گزارش به ملیت مقامات عرب در دیدار با کاتس اشاره ای نشده است.
در همین حال، خبرنگار این شبکه، از سرمایه گذاری کشورهای اروپایی در این پروژه خبرداد.
گفتنی است، کاتس پیشتر در کمپین جدید تبلیغاتی اش درباره این طرح و ارائه جزئیاتی درخصوص آن با چند منبع مهم رسانه ای از جمله خبرگزاری "آسوشیدپرس" مصاحبه کرده است.
از سویی روزنامه صهیونیستی "هاآرتس" از حمایت بنيامين نتنياهو، نخست وزیر "اسرائیل" از این طرح خبرداد.

وزیر راه و ترابری رژیم صهیونیستی در چند ماه اخیر از مشارکت طرف های خارجی از جمله عربستان سعودی و چین برای سرمایه گذاری و ساخت جزیره صنعتی در مجاورت سواحل غزه خبرداد.

در همین حال، کاتس از آمریکا و روسیه خواست به این طرح بپیوندند که برای نخستین بار در سال 2014 از سوی وی مطرح شد.

ساخت نیروگاه آب شیرین، نیروگاه تولید برق، یک بندر در جزیره جدید و همچنین یک فرودگاه بین المللی از دیگر طرح های این وزیر صهیونیستی است.
به گفته کاتس، لازم است که این جزیره به مدت 100 سال تحت نظارت "مرکز امینت بین المللی" قرار گیرد و "اسرائیل" کنترل دریایی بر سواحل آن را عهده دار شود.
221

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم