دونالد توسک: انگلیس، بدون حصول توافق نرود

چهارشنبه 25 اسفند 1395
14:06
دونالد توسک: انگلیس، بدون حصول توافق نرود رئیس اتحادیه اروپا درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پیش از حصول توافق هشدار داد.

العالم - اروپا

به نقل از آسوشیتد پرس؛ دونالد توسک، رئیس کمیسیون اروپا به انگلیس هشدار داد خروج از اتحادیه اروپا (برگزیت) بدون حصول یک توافق رسمی، برای این کشور بیشترین زیان را به همراه خواهد داشت.
توسک روز چهارشنبه گفت زمان آن فرا رسیده است که به ادعا‌هایی که از لندن به گوش می‌رسند و «به گونه‌ای روز افزون، شکل تهدید را به خود می‌گیرند» و می‌گویند خروج (بدون توافق) برای انگلیس بهترین گزینه است، بپردازیم.
وی به قانون‌گذاران اتحادیه اروپا گفت «یک سناریوی بدون توافق برای همه بد است؛ اما برای بریتانیا از همه بدتر خواهد بود؛ چرا که آن وضع، بسیاری از مسائل را حل‌نشده باقی خواهد گذاشت.»
ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرده است فرایند خروج از این اتحادیه دارای 28 عضو را تا پایان ماه جاری میلادی آغاز خواهد کرد. این اقدام، مذاکراتی 2 ساله را کلید خواهد زد که به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در اوایل سال 2019 منجر خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای