درخواست سوریه برای توقف حملات آمریکا به سدها

جمعه 27 اسفند 1395
08:53
درخواست سوریه برای توقف حملات آمریکا به سدها دولت سوریه از دبیرکل سازمان ملل متحد خواست که ائتلاف بین المللی ضد داعش به رهبری آمریکا را به توقف حملات ضد سدهای فرات و تشرین ومناطق اطراف آن ملزم کند.

العالم - سوریه

«منذر منذر» معاون نماینده سوریه در سازمان ملل در پیامی از طرف دولت سوریه به آنتونیو گوترس دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت اهالی ساکن مناطق واقع در امتداد رود فرات درعراق ممکنست تحت تاثیرتخریب هدفمند زیرساختارهای این منطقه قرار گیرند.
وی درپیام خود افزود : تخریب کامل سدهای تشرین و فرات بر اثر حملات هوایی ائتلاف بین المللی که شهرها وروستاها را هدف قرار می دهد وآن ها را پرازآب می کند، زندگی صدها هزار نفر از اهالی این مناطق را به خطر می اندازد.
سازمان ملل ماه گذشته نیز درباره جاری شدن سیل در سوریه بر اثر بالا رفتن سطح آب در سد فرات واقدامات خرابکارانه داعش علیه این سد و نیز خسارت های بیشتر به سبب حملات هوایی ائتلاف ضد داعش هشدار داده بود.
منذر در نامه خود نوشت دولت جمهوری عربی سوریه از شورای امنیت سازمان ملل و دبیر کل این سازمان می خواهد که آمریکا و اعضای ائتلاف بین المللی را به توقف حملات ضد سد فرات و سد تشرین و مناطق اطراف آن و دیگر زیرساخت ها ملزم کنند تا از وقوع فاجعه جلوگیری کنند.
این درحالیست که ارتش سوریه در هفته های اخیر، به پیشروی قابل ملاحظه درکرانه باختری رود فرات دست یافته است.
بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در مصاحبه ای که روز شنبه منتشر شد،  نیروهای آمریکایی دراین کشور را به علت ورود بدون اجازه به سوریه «نیروی اشغالگر» خواند.

215

 

 

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب در دیدار با سفیر ایران


وال‌استریت ژورنال : آمریکا کاهش حضور نظامی خود در کویت را بررسی می‌کند+فیلم


ایران عضو سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی شد


حماس: اجرای پیش‌نویس توافق درباره سلاح مقاومت منوط به خروج کامل اشغالگران از غزه است + ویدئو


بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"