القاعده مخالفان سوری را می بلعد!

جمعه 27 اسفند 1395
14:55
القاعده مخالفان سوری را می بلعد! یک مجله آمریکایی نوشت گروه تروریستی القاعده، مخالفان سوری را می بلعد!

العالمسوریه

فارین پالیسی در گزارشی که در پایگاه اینترنتی این نشریه منتشر شد: رویکردهای بین المللی علیه گروهی از مخالفان سوری که به میانه روی معروفند در حال جریان است زیرا آمریکا از طرح مطالبه برکناری بشار اسد انصراف داد و اروپا هم مشغول پناهندگان است. ترکیه نیز روش و مواضع خود را تغییر داده است.

این مجله در ادامه می نویسد مسکو و تهران و حزب الله به شکلی سازمان یافته در حال تقویت تعهدات نظامی خود به اسد هستند چنان که دست کم ماندن او در صدر قدرت را در میانه چالش های کنونی تضمین کنند از این رو مخالفان سوری میانه رو در موضع ضعف قرار گرفته اند.

در مقابل، سازمان القاعده در سوریه که با گروه جبهه النصره شناخته شد و بعد از آن که عده ای از سایر گروهها آن را در لیست گروه های تروریستی قرار دادند، نامش را به فتح الشام تغییر داد؛ با تمام قدرت برای تحقق هدف اصلی خود یعنی ادغام همه گروه های مسلح سوری زیر یک پرچم فرامرزی تلاش می کند، این همان هدفی است که القاعده از آن با عنوان «یکی کردن صفوف» یاد می کند.
202
 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی