جنجال در سازمان ملل پس از استعفای مدیر "اسکوا"

شنبه 28 اسفند 1395
12:28
جنجال در سازمان ملل پس از استعفای مدیر در حالی که در پی درخواست دبیرکل سازمان ملل از دبیر اجرایی اسکوا برای پس گرفتن گزارشی در محکومیت اسرائیل این مقام سازمان ملل استعفا کرد، سفیران عرب در سازمان ملل امروز جلسه فوق‌العاده برگزار می‌کنند.

العالم ـ آمریکا

به گزارش خبرگزاری رویترز، استفان دوجاریک، سخنگوی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد، دبیرکل سازمان ملل با استعفای ریما خلف ، دبیر اجرایی کمیته اقتصادی و اجتماعی غرب آسیا در سازمان ملل متحد "اسکوا" موافقت کرد.

دوجاریک تصریح کرد، این به دلیل محتوای گزارش نیست بلکه به دلیل نفس عمل است.

وی افزود: نمی‌توان قبول کرد که معاون دبیرکل سازمان ملل یا هر مسئول برجسته دیگری در سازمان ملل که زیر نظر سازمان ملل کار می‌کند هر چیزی را به اسم سازمان ملل و تحت شعار این سازمان بدون مشورت با ادارات مربوطه و حتی شخص دبیرکل منتشر کند.

این درحالی است که ریما خلف با اعلام استعفای خود تاکید کرد، پس گرفتن گزارش خود که اسرائیل را به نژادپرستی محکوم می‌کند، نپذیرفته است در حالی که گوترش از او خواست این گزارش را پس بگیرد.

وی تصریح کرد، گزارش صادر شده و امکان پس گرفتن آن نیست و آنچه که رخ داده برداشتن گزارش تنها از سایت اینترنتی اسکوا بوده است.

خلف افزود:‌ استعفا کردم چون وظیفه من این نیست که شهادت به حق درباره جنایتی را کتمان کنم و اعمال فشارها بر انجام وظایفم را طی مرحله اخیر بپذیرم.

به گزارش ایسنا، این استعفا در پی درخواست آنتونیو گوترش از خلف و بر اثر اعمال فشارهای آمریکایی و اسرائیلی برای پس گرفتن گزارش کمیته‌ مربوطه بود که اعلام کرد اسرائیل سیاست نژادپرستی را علیه ملت فلسطین دنبال می‌کند.

سایت النشره نیز گزارش داد، در این راستا گروهی از سفیران عرب خواهان نشست فوق‌العاده در مقر هیئت عمان در سازمان ملل درباره استعفای دبیر اجرایی اسکوا شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

لیبرمن : نتانیاهو اسرائیل را به فروپاشی اقتصادی و انزوای جهانی کشانده است


فشار برای وادار کردن ایران به تسلیم بی‌نتیجه است/ بخواهند بجنگند با قدرت پاسخ می‌دهیم


اعترافات در رسانه‌های عبری؛ کاهش حمایت آمریکا از اسرائیل و بن‌بست عربستان در جنگ یمن


یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم