خبر فوری:

رئیس جمهور چچن حکم دادگاه اروپا علیه حجاب را محکوم کرد

يکشنبه 29 اسفند 1395
13:52
رئیس جمهور چچن حکم دادگاه اروپا علیه حجاب را محکوم کرد رئیس جمهور چچن با انتقاد از حکم دادگاه اروپا که به کارفرمایان اجازه می دهد استفاده از حجاب را در محل کار ممنوع کنند این حکم را جنگ پنهانی علیه دین توصیف کرد.

العالم – آسیا
رمضان قدیرف در انتقاد از این حکم نوشت: از دیدگاه آنها، محدود کردن آزادی های دینی به تدریج باعث عدم پایبندی جوانان به شعائر دینی می شود اما من اطمینان کامل دارم مسلمانان اروپا با تلاش هایی که برای ممنوعیت کامل حقوق آنان صورت می گیرد قاطعانه مخالفت خواهند کرد.
وی همچنین اظهار اطمینان کرد که پیروان سایر ادیان نیز موضع مشابهی در برابر حکم دادگاه اتخاذ کنند.
قدیرف افزود: در آلمان نازی، اصول نژادی نابود شد و اگر سکوت کنید هیچ تضمینی وجود ندارد که این نابودی این بار برای اصول دینی رخ ندهد.
گفتنی است بالاترین دادگاه در اتحادیه اروپا اخیرا در حکمی علیه حجاب اعلام کرد کارفرمایان می توانند کارمندان خود را از پوشیدن نمادهای آشکار دینی در محل کار منع کنند.
202
 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع