حمله به تجمع تروريستها در اطراف دمشق

يکشنبه 29 اسفند 1395
14:05
حمله به تجمع تروريستها در اطراف دمشق ارتش سوریه و متحدانش، صبح امروز، یکشنبه، با حملات دقیق محل تجمع تروریستهایی را که به محور جوبر در حومه دمشق یورش برده بودند، هدف قرار داده، و تلفات سنگینی به آنان وارد کرد.

العالم - با خبرنگاران

به گزارش خبرنگار العالم از سوریه، ارتش سوریه و متحدانش، در عملیاتی دقیق محل تجمع تروریستهای "جبهه النصره" را هدف قرار داد و تلفات سنگینی به آنان وارد کردند.
نیروهای ارتش سوریه با خنثی سازی حملات تروریستها در این منطقه، تلفات سنگینی به آنان وارد کردند.
همچنین یگان های ارتش سوریه و متحدانش با گروهک های تروریستی که بامداد امروز به اطراف تعدادی از نقاط نظامی و ساختمان های مسکونی در محور کارگاه "کراش/ شرکت نساجی" در محله جوبر نفوذ کردند، درگیر شدند و دو خودروی بمب گذاری شده متعلق به آنها قبل از رسیدن به نقاط نظامی را منهدم کردند.
در این درگیری ها تعدادی از عناصر تروریستی کشته و یا زخمی شدند.

خبرنگار العالم همچنین گزارش داد: گروههای تروریستی اطراف مناطق القصاع ، القصور، التجاره و باغهای العدوی در دمشق پایتخت سوریه را  با گلوله های خمپاره هدف قرار دادند.
افراد مسلح از پایگاههای خود در غوطه شرقی دمشق، چندین خمپاره به منطقه پایانه العباسیین در دمشق شلیک کردند.

115

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند