مخالفت گسترده یمنی ها با بازگشت صالح

يکشنبه 5 تير 1390
18:01
مخالفت گسترده یمنی ها با بازگشت صالح ده ها هزار يمني عصر امروز در تظاهرات گسترده اي در صنعا، مخالفت قاطع خود را با بازگشت عبدالله صالح به اين کشور اعلام کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شرکت کنندگان در این تظاهرات، با سردادن شعارهایی، بر پایبندی خود به مطالباتشان، تاکید کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات از میدان دانشگاه صنعا بسوی ساختمان دولت یمن حرکت کردند، که در پی آن نیروهای امنیتی برای جلوگیری از نزدیک شدن تظاهرکنندگان به این ساختمان، بصورت گسترده به حالت آماده باش در آمدند.

تظاهرکنندگان در پایان این راهپیمایی که بصورت کاملا مسالمت آمیز برگزار شد، به میدان دانشگاه بازگشتند.

عبدالله صالح از 3 هفته قبل در ریاض تحت درمان قرار دارد.

این تظاهرات گسترده پس از آن صورت گرفت که امروز مشاور رسانه ای دیکتاتور یمن اعلام کرد که عبدالله صالح ظرف 48 ساعت آینده در برابر رسانه ها سخنرانی خواهد کرد.

"احمد الصوفی" امروز در بیانیه ای اعلام کرد: با وجود نگرانی ها درباره زخم های سوختگی که روی صورت و دیگر نقاط بدن عبدالله صالح وجود دارد؛ او ظرف 48 ساعت آینده در برابر رسانه ها سخنرانی می کند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین