نروژ، خوشبخت‌ترین کشور جهان شد!

دوشنبه 30 اسفند 1395
10:28
نروژ، خوشبخت‌ترین کشور جهان شد! نروژ در رده‌بندی جدید کشورهای خوشبخت جهان جای دانمارک را گرفت.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز؛ در گزارشی که روز دوشنبه منتشر شد و از کشورهای جهان خواست برای بهبود رفاه شهروندانشان به ایجاد اطمینان اجتماعی و برقراری تساوی مبادرت کنند، نروژ جای دانمارک را در صدر جدول خوشبخت‌ترین کشورهای جهان گرفت.
بر اساس «گزارش خوشبختی جهان 2017» که از سوی «شبکه راه حل‌های توسعه پایدار» (اس‌دی‌اس‌ان) -- یک ابتکار جهانی که در سال 2012 از سوی سازمان ملل به وجود آمد – منتشر شد، کشورهای شمال اروپا خشنودترین کشورهای جهان هستند. همچنین کشورهای صحرای آفریقا در کنار سوریه و یمن در میان 155 کشور مندرج در این جدول، در انتهای رده‌بندی قرار دارند. این گزارش برای پنجمین سال متوالی در سازمان ملل منتشر شد.
«جفری ساکس،» مدیر «اس‌دی‌اس‌ان» و مشاور ویژه دبیر کل سازمان ملل در این خصوص گفت: «کشورهای خوشبخت آن‌هایی هستند که از توازن مناسبی از کامیابی – که به شکلی متعارف اندازه‌گیری می‌شود – و سرمایه اجتماعی – به معنای سطح بالایی از اطمینان در جامعه، نابرابری اندک و اعتماد به دولت – برخوردارند.»
به گفته وی، هدف از تهیه این گزارش فراهم آوردن ابزار دیگری برای دولت‌ها، کسب و کارها و جامعه مدنی است تا بتوانند به کشورهایشان برای دستیابی به رفاه و خوشبختی بیشتر کمک کنند.
در این جدول کشورهای دانمارک، ایسلند، سوئیس، فنلاند، هلند، کانادا، نیوزیلند، استرالیا و سوئد به ترتیب در رده‌های دوم تا دهم قرار دارند. همچنین کشورهای سودان جنوبی، لیبریا، گینه، توگو، رواندا، تانزانیا، بوروندی و جمهوری آفریقای مرکزی در انتهای این جدول حضور دارند.
در جدول کشورهای خوشبخت جهان، آلمان رتبه 16، انگلیس رتبه 19، و فرانسه رتبه سی و یک را در اختیار دارند.
به گفته مدیر «اس‌دی‌اس‌ان،» آمریکا به دلیل نابرابری، سلب اعتماد و فساد در این رده‌بندی در حال نزول است. وی افزود اقدامات اقتصادی که دونالد ترامپ از آن‌ها تبعیت می‌کند، شرایط را سخت خواهد کرد. وی افزود: «تمامی آن‌ها – معافیت‌های مالیاتی برای ثروتمندترین‌ها، راندن مردم از لیست‌های بیمه‌های بهداشتی، کاهش بودجه اختصاص‌یافته به برنامه‌های کمک غذایی به مستمندان به منظور افزایش هزینه‌های نظامی – به هدف افزایش نابرابری لحاظ شده‌اند. فکر می‌کنم هر آنچه پیشنهاد شده است، در مسیری نادرست حرکت می‌کند.»
این رده‌بندی بر مبنای 6 عامل سرانه تولید ناخالص داخلی، امید به زندگی مطلوب و سالم، آزادی، بذل و بخشش، حمایت‌های اجتماعی و نبود فساد در دولت یا کسب و کار‌ها تهیه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا