ممنوعیت جدید برای مسافرانی که از 6 کشور مسلمان عازم انگلیس و آمریکا هستند

سه شنبه 1 فروردين 1396
22:57
ممنوعیت جدید برای مسافرانی که از 6 کشور مسلمان عازم انگلیس و آمریکا هستند پس از آنکه دولت آمریکا وارد کردن دستگاههای الکترونیک بزرگتر از تلفن همراه هوشمند معمولی به داخل هواییماها به مقصد این کشور از شش کشور مسلمان را ممنوع اعلام کرد دولت لندن نیز با صدور بخشنامه ای از مسافرانی که از شش کشور مذکور مستقیما وارد انگلیس می شوند خواست از آوردن لپ تاپ، تبلت و تلفن همراه بزرگ به داخل هواپیماهای عازم این کشور خودداری کنند.

العالم - اروپا

سخنگوی دولت انگلیس اعلام کرد لندن نیز مانند واشنگتن همراه داشتن تبلت و تلفن همراه را در داخل هواپیما در پروازهای 14 شرکت هواپیمایی از پنج کشور عربی و ترکیه ممنوع کرد.
سخنگوی دولت انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد ترزا می نخست وزیر این کشور ریاست چند نشست را به عهده داشت و در این نشست ها تصمیم گرفته شد تدابیر جدیدی در زمینه امنیت هوایی در همه پروازهای مستقیم از کشورهای تونس، مصر، لبنان، اردن، عربستان سعودی و ترکیه به مقصد انگلیس اجرا شود.
در بیانیه سخنگوی دولت انگلیس همچنین آمده است براساس بخشنامه جدید، آوردن هر گونه لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی تلفن همراه با طول آن از 16 سانتیمتر و عرض آن از 9.3 سانتیمتر و ضخامت آن از 1.5 سانتیمتر به داخل هواپیما برای مسافرانی که از شش کشور اسلامی مذکور عازم انگلیس هستند ممنوع خواهد بود.

این بیانیه دولت انگلیس پس از آن، صادر شد که وزارت امنیت ملی و سرپرست امنیت حمل و نقل آمریکا امروز سه شنبه با صدور بخشنامه ای از خطوط هوایی خارجی خواست تا به مسافرانی که از 8 کشور خاورمیانه و آفریقا قصد سفر به آمریکا را دارند، اجازه حمل لپ تاپ، تبلت ها و هرگونه وسیله الکترونیکی بزرگ تر از تلفن های همراه هوشمند را به هواپیماها ندهند.
یک مقام آمریکایی در این باره ادعا کرده است که براساس اطلاعات امنیتی به دست آمده، تروریست ها همچنان پروازهای تجاری و مسافرتی را به عنوان اهداف اصلی حملات تروریستی خود در نظر دارند و به دنبال شیوه های ابداعی برای اجرای این گونه عملیات هستند.

216

 

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه