هدفی شوم ... گروه تروریستی فیلق الرحمن زندانیانش را آزاد کرد

چهارشنبه 2 فروردين 1396
02:00
هدفی شوم ... گروه تروریستی فیلق الرحمن زندانیانش را آزاد کرد گروه تروریستی «فیلق الرحمن» سوریه اعلام کرد تمام زندانیان حاضر در زندان های خود را آزاد می کند.

العالم – سوریه
به گزارش خبرنگار العالم در سوریه، فیلق الرحمن با آزاد کردن زندانیان خود قصد دارد آن ها را به جبهۀ نبرد با ارتش سوریه در منطقۀ جوبر (شرق دمشق) بفرستد.
از سوی دیگر در ریف شمالی حماه، ارتش سوریه حملۀ گروه تروریستی جبهۀ النصره و همپیمانانش را در دو محور صوران و معردس دفع کرد. عناصر مسلح پس از حملۀ انتحاری با یک خودرو به مواضع ارتش سوریه در صوران، حملۀ خود را به این منطقه آغاز کردند.
بر اساس گزارش ها، درگیری ها همچنان در این منطقه ادامه دارد و اخبار منتشر شده دربارۀ سیطرۀ تروریست های مسلح بر شهرک صوران یا عقب نشینی ارتش سوریه از شهرک معرس صحت ندارد.
 

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو