دمشق:ائتلاف آمریکایی کشتار در سوریه را متوقف کند

پنج‌شنبه 3 فروردين 1396
08:08
دمشق:ائتلاف آمریکایی کشتار در سوریه را متوقف کند وزارت امور خارجه سوریه از شورای امنیت خواست تا به مسئولیت خود در متوقف کردن کشتار و ویرانگری ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در سوریه عمل کند.

العالم - سوریه

وزارت امور خارجه سوریه در پیام جداگانه خود به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت تاکید کرد: نیروی هوایی ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا کشتار جدیدی را با بمباران یک مدرسه در شهر المنصوره در ریف غربی شهر رقه مرتکب شد که در جریان آن بیش از 32 کودک به همراه یک زن شهید و دهها غیرنظامی سوری زخمی شدند و این مدرسه ویران شد.

این وزارتخانه تصریح کرد: این حمله در چارچوب سلسله حملات ائتلاف علیه حاکمیت و سلامت ارضی سوریه به بهانه مبارزه با تروریسم صورت می گیرد. این امر علاوه بر اقدامات گروههای تروریستی نظیر داعش و جبهه النصره و برخی افراد و گروههای مرتبط با آنها برای ایجاد هرج و مرج و ویرانی در سوریه است.

وزارت خارجه سوریه تاکید کرد: این جنایت نیروی هوایی ائتلاف تحت رهبری آمریکا با تمام ادعاهای اعضای آن برای مبارزه با تروریسم در تضاد است.

6

0% ...

آخرین اخبار

اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه