چهره مردی که 700 سال پيش زندگی می کرد+تصاویر

شنبه 5 فروردين 1396
10:57
چهره مردی که 700 سال پيش زندگی می کرد+تصاویر دانشمندان چهره مردی را که حدود 700 سال پیش در انگلیس زندگی می کرده است، بازسازی کردند.

العالم - گوناگون

دانشمنداني که اين بازسازي دقيق و شگفت انگيز را به انجام رسانده اند، معتقدند که با اين کار مي توان جزئيات تازه ای را در خصوص سبک زندگي و آناتومي اروپايي ها در قرون گذشته به دست آورد.

بقاياي اين فرد - که با عنوان "مورد شماره 958" شناخته مي شود - يکي از 400 اسکلت کاملي بود که در خلال سال هاي 2010 تا 2012 در زير "مدرسه الهيات سنت جونز" در کمبريج لندن کشف شد. اين مدرسه ديني در قرن 13 ميلادي به يک بيمارستان خيريه براي افراد فقير و کم بضاعت تبديل شده بود و جنازه مرده ها نيز در قبرستاني درست مجاور بيمارستان دفن مي شده است.

بازسازي آناتومي بدن مورد شماره 958 يکي از چندين مورديست که در طي يک پروژه تحقيقاتي جهت آشنايي بيشتر با فيزيولوژي مردم قرون وسطی به انجام رسيده است. او در هنگام مرگ حدود 40 سال داشته و آثار باقي مانده بر بدن او نشان مي دهد که زندگي پرمشقتي داشته است.

به طور قطع نمي توان در خصوص شغل اين مرد اظهار نظر کرد؛ اما بيشتر احتمال آن وجود دارد که او يک کشاورز يا کارگر صنعتگر بوده باشد. ضمن اين بررسي دندان هاي او نيز نشان مي دهد که گوشت قرمز و ماهي عمده رژيم غذايي او را تشکيل مي داده است.

نکته جالب ديگر در خصوص مورد شماره 958 نحوه دفن آن است. همان طور که در تصوير بالا ملاحظه مي کنيد او بر خلاف عرف معمول آن زمان با صورتي رو به زمين به خاک سپرده شده است. گرچه اين مورد در قرون وسطا کاملاً بي سابقه نيست، اما موارد مشابه بسيار نادر هستند. دانشمندان هنوز هيچ دليل محکمي براي اين نحوه دفن مردگان در اروپاي صده هاي مياني يافت نشده است. 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو