رئیس جمهور فراری یمن گاف مرگبارِ حین فرارش را افشا کرد!

دوشنبه 7 فروردين 1396
00:57
رئیس جمهور فراری یمن گاف مرگبارِ حین فرارش را افشا کرد! عبد ربه منصور هادی رییس جمهور فراری یمن درباره اشتباهی سخن گفت که می توانست در سال 2015 حین خروج از عدن به سوی عمان، باعث مرگ وی شود.

العالم یمن 

هادی در گفت و گو با روزنامه "الریاض" چاپ عربستان مدعی شد: از میان 7 لشکر که همه از شمال کشور بودند عبور کردم اما مرا ندیدند، نمی دانستند من چه کسی هستم، اما اشتباهی مرتکب شدم که چیزی نمانده بود جانم را از دست بدهم.
وی افزود: وقتی در مسیر المکلا بودم با استاندار حضرموت تمام گرفته و به او گفتم که ما داریم نزد شما می آییم، قصر ریاست جمهوری را آماده کن. 
هادی تصریح کرد: اما  نیروهای متخاصم (انصار الله) این مکالمه را ردیابی کرده و به واحدهای خود ابلاغ کردند که من در راه هستم، پس از آن تلفن را بستیم و تا ساعت یک بامداد پیاده راه رفتیم.
وی ادعا نمود که وقتی راه قصر را گم کردیم، با استاندار تماس گرفتم تا از او راه را بپرسم اما گفت که به قصر نزدیک نشوید چون آن را محاصره کرده و خبر آمدنتان را دارند. 

 هادی که مورد حمایت عربستان است این گفتگو را در شرایطی با روزنامۀ الریاض عربستان انجام داده است که امروز دومین سالگرد آغاز تجاوز عربستان به یمن است.
206
 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه در گفتگو با العالم: اگر حمله‌ای به ایران رخ دهد، جغرافیای جنگ را تغییر خواهیم داد/ سپاه آماده یک جنگ طولانی‌مدت است/ از سلاح‌هایی رونمایی خواهیم کرد که دنیا را شگفت‌زده خواهد کرد


ویدئوگرافی | جنگ با رسانه‌ها؛ ترامپ چگونه صدای رسانه‌های آزاد را خفه می‌کند


المشاط: انقلاب یمن برای پایان دادن به قیمومیت و وابستگی خارجی شکل گرفت


عزیمت عراقچی به نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل


قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است


بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران