رکورد تاریخی نقل و انتقالات ؛

نیمار با 180 میلیون یورو در چلسی !

دوشنبه 7 فروردين 1396
09:18
نیمار با 180 میلیون یورو در چلسی ! نشریه ایتالیایی توتواسپورت، چاپ تورین امروز ادعا کرد که رومن آبراموویچ، مالک چلسی به تازگی با مسئولان بارسا بر سر انتقال 180 میلیون یورویی نیمار به توافق شفاهی دست یافته است.

العالم - گوناگون

آبراموویچ قصد دارد به هر ترتیبی کونته را برای سال های آینده در چلسی حفظ کند و مانع انتقال قرضی او به اینتر شود. او برای این منظور قصد دارد نیمار را جذب کرده تا چلسی پس از یک سال دوری از لیگ قهرمانان، با قدرت به رقابت های اروپایی بازگردد. 

طبق ادعای توتواسپورت، مالک متمول چلسی حتی با مسئولان بارسا به توافق شفاهی رسیده است که تابستان آتی نیمار را با 180 میلیون یورو به خدمت بگیرد؛ با این حال کونته فعلا با این انتقال مخالفت کرده و به آبراموویچ گفته است که تا تعداد بازیکنان باشگاه نسبت به حال حاضر کاهش پیدا نکرده، بازیکنی جدید نباید به خدمت گرفته شود. به این ترتیب فعلا باید تکلیف خروجی های چلسی مشخص شود.

لازم به ذکر است که نیمار تابستان گذشته قرارداد خود با بارسلونا را تمدید کرد و رقم فسخ قرارداد او 220 میلیون یورو در سال 2017 است. این رقم تا سال 2021 به 250 میلیون یورو افزایش خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت