تصاویر؛ واکنش زنان مسلمان انگلیس به حملۀ تروریستی لندن

دوشنبه 7 فروردين 1396
20:23
تصاویر؛ واکنش زنان مسلمان انگلیس به حملۀ تروریستی لندن گروهی از زنان مسلمان انگلیس برای ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان دست به دست هم دادند و روی پل وست مینستر صف کشیدند.

العالم اروپا

محکومیت حملۀ تروریستی اخیر لندن در سطح جهان همچنان ادامه دارد حمله ای که روز چهارشنبه هفته گذشته (22 مارس) روی پل منطقه وست مینستر جان 3 نفر را گرفت و چند نفر نیز زخمی شدند.

زنان مسلمان روسری آبی که نشانۀ امیدواری است، به سر کرده بودند و به مدت 5 دقیقه دستان هم را در دست گرفتند. در ادامه افرادی با گرایش های دینی و مذهبی مختلف نیز به زنان مسلمان محجبه پیوستند.

تعدادی از زنان مسلمان در مصاحبه با خبرنگار روزنامه دیلی میل گفتند که دین اسلام مخالف افراط گری و خشونت طلبی است. آنان اعلام کردند که برای ابراز همدردی و همبستگی روی پل وست مینستر به صف ایستاده اند و به پیروان ادیان و مذاهب الهی احترام می گذارند.

1

2

 

 


214

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد