رزمایش مشترک جنگنده‌های امارات با "اسرائیل"

دوشنبه 7 فروردين 1396
23:51
رزمایش مشترک جنگنده‌های امارات با در حالی‌که امارات متحده به طور رسمی روابطی سیاسی با تل آویو ندارد اما نیروی هوایی دو طرف کنار هم در رزمایشی در یونان شرکت کرده‌اند.

 العالم-فلسطین اشغالی

 روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در مطلبی به برگزاری رزمایشی در یونان با حضور نیروی هوایی آمریکا، ایتالیا، امارات متحده عربی و اسرائیل اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، این رزمایش به نام «اینهو 2017» در یونان از روز دوشنبه آغاز شد و قرار است پنجشنبه آینده خاتمه یابد. تصاویر منتشر شده  در این زمینه از حضور جنگنده‌های «اف-16» امارات در کنار یک فروند هوایپمای ترابری آمریکا در یک پایگاه نیروی هوایی یونان حکایت دارند.

گفته می‌شود که آمریکا نیز 12 فروند جنگنده اف-16 سی همراه با 220 خدمه خود را در این رزمایش شرکت داده است. شعار شرکت کنندگان در رزمایش هوایی یونان «عملیان همراه با آگاهی» نامیده شده است.

هاآرتص نوشت؛ این نخستین بار نیست که نیروی هوایی اسرائیل با امارات رزمایش مشترکی برگزار می‌کند. در تصاویر منتشر شده از این رزمایش پرچم رژیم اسرائیل در کنار امارات، آمریکا، یونان و ایتالیا قرار گرفته است.

رژیم اسرائیل قصد دارد چندی دیگر بزرگترین رزمایش هوایی خود را برگزار کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد