روسیه: برخلاف آمریکا، ما به تروریست‌ها سلاح نمی‌دهیم

سه شنبه 8 فروردين 1396
00:32
روسیه: برخلاف آمریکا، ما به تروریست‌ها سلاح نمی‌دهیم وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که بر خلاف آمریکا، به هیج یک از سازمانهایی که در سطح بین المللی به عنوان سازمان تروریستی شناخته شده اند از جمله طالبان، سلاح عرضه نمی کند.

العالم ـ اروپا

ایگور کوناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد؛ بر خلاف نهادهای دولتی آمریکا، وزارت دفاع روسیه با گروه هایی که سازمان ملل آنها را تروریستی خوانده، هیچ تعاملی، به ویژه به صورت عرضه سلاح، ندارد.

به  نوشته "روسیا الیوم"، وی افزود: این مساله فقط محدود به جنبش طالبان در افغانستان نمی شود بلکه تمام سازمان های تروریستی دیگر را که نیروهای آمریکایی به صورت مستقل و یا در چارچوب ائتلاف ها با آنها می جنگند، شامل می شود.

این اظهارات در پاسخ به اتهامات ژنرال کرتیس اسکاپاروتی فرمانده نیروهای ناتو در اروپا مبنی بر ارسال سلاح توسط روسیه برای طالبان در افغانستان مطرح شد.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود همچنین تاکید کرد که ژنرال اسکاپاروتی به جای توجیه شکست آمریکا در افغانستان با ادعای واهی مداخلۀ روسیه، باید وقت بیشتری به طراحی عملیات نظامی برای سرکوب طالبان اختصاص بدهد.

210

0% ...

آخرین اخبار

غول‌های غذایی جهان از افزایش دوباره قیمت محصولات در سال آینده میلادی خبر دادند


عربستان با بمباران استان الجوف 29 یمنی را شهید و زخمی کرد


گزارش عراقچی از جزئیات نشست چهارجانبه تهران به هیئت دولت


ارتش یمن خواستار تخلیه فوری فرودگاه عدن شد


برخورد ۲ قطار در جنوب اسپانیا؛ بیش از 50 نفر کشته شدند+فیلم


ادامه اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه


تداوم حملات ارتش رژیم صهیونیستی به الخلیل برای ششمین روز متوالی


هراس ائتلاف نتانیاهو از قدرت‌گیری احزاب عربی؛ اتهام‌زنی به منصور عباس


گزارش العالم از نتایج انتخابات رژیم اسرائیل+فیلم


نخست وزیر عراق به دمشق رفت