جاسوسان دوجانبه فرانسوی موساد بر ضد سوریه

سه شنبه 8 فروردين 1396
01:20
جاسوسان دوجانبه فرانسوی موساد بر ضد سوریه گزارش سازمان اطلاعات فرانسه از تلاش موساد برای جذب جاسوسان دوجانبه از میان افسران فرانسوی به منظور جمع آوری اطلاعات لازم درباره سلاح شیمیایی در سوریه خبر داد.

العالم - اروپا

روزنامه فرانسوی لوموند تاکید کرد که سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در سال 2010 برای جذب مزدوران، به صورت محرمانه فراخوان داده است؛ اما پس از آنکه مقامات فرانسه به این مساله پی بردند، دو دیپلمات اسراییلی را اخراج کردند. سازمان اطلاعات فرانسه موفق شده بود از آن افسران در کنار مزدوران موساد عکس تهیه کند. 

ماجرا از آنجا شروع شد که در سال 2010 عملیات مشترکی میان موساد و سرویس ضد جاسوسی فرانسه برای گردآوری اطلاعات درباره سلاح شیمیایی سوریه آغاز و بر آن نام "راتافیا" اطلاق شد. مجریان این عملیات تلاش کردند تا یک مهندس ارشد سوری را که قرار بود وارد فرانسه شود، جذب کنند. مزدورانی از موساد و فرانسه توافق کردند تا فرانسویها عملیات را از پاریس اداره کنند و موساد هم روند استقبال از مهندس سوریه ای و جذب وی را پیگیری کند.

بنا بر این گزارش، یکی از افسران فرانسوی به آپارتمان رییس هیات موساد در پایتخت فرانسه رفت و آمد می کرد در حالی که یکی از افسران سرویس ضد جاسوسی فرانسه نیز به امارات سفر کرد و از آنجا به تل آویو رفت و بدون اطلاع سازمان اطلاعاتی فرانسه با افسران موساد دیدار کرد. این گزارش حاکی از آن است که مبالغ هنگفتی به حساب افسران فرانسوی که در این عملیات مشارکت داشتند، واریز شده است.

به گفته روزنامه لوموند فرانسه، در این گزارش آمده است که سکوارسینی مدیر سرویس ضد جاسوسی فرانسه درباره جذب افسران فرانسوی به موساد تحقیقاتی را آغاز کرد اما افسرانی را که در عملیات راتافیا مشارکت داشتند، از این تحقیق مستثنی کرد، هرچند از روابط قوی آنها با دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اطلاع داشت.

210

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت