بحران در دفتر روزنامه الحیات عربستان در لندن

سه شنبه 8 فروردين 1396
08:54
بحران در دفتر روزنامه الحیات عربستان در لندن بحران هایی که در سال های اخیر رسانه های عربی را هدف قرار داده است اخیرا به روزنامه الحیات متعلق به عربستان در لندن نیز رسیده است و اخبار منتشره حاکی از تعطیلی این روزنامه در ماههای آینده دارد.

العالم – عربستان

روزنامه "الحیات" در کنار "الشرق الاوسط"، به عنوان دو روزنامه بین المللی که در پایتخت بیشتر کشورهای عربی و غیر عربی منتشر می شوند از اهمیت ویژه ای برای عربستان برخوردار بودند و به عنوان ابزارهای رسانه ای این کشور در عرصه بین الملل به شمار می آمدند.
روزنامه الحیات متعلق به شاهزاده خالد بن سلطان بن عبدالعزیز برادرزاده پادشاه عربستان، در لندن چاپ می شود و از سال 1988 و پس از آن که خالد بن سلطان آن را از نویسنده و روزنامه نگار لبنانی "کامل مروه" به عنوان مؤسس آن خرید از سیاست خارجی عربستان دفاع می کند.
روزنامه الاخبار لبنان در این باره نوشت: هفته جاری نشستی در دفتر مرکزی روزنامه الحیات در لندن برگزار شد و رفله خریاطی مدیر مسئول آن به کارکنان اعلام کرد "شاید دفتر لندن تا ماه آوریل آینده، تعطیل شود."
الاخبار همچنین نوشت: خریاطی به نقل از مدیر شرکت چاپ "مکشف" که روزنامه الحیات را چاپ می کند نوشت این شرکت از سه ماه پیش تاکنون هیچ پولی از عربستان دریافت نکرده است و کلیه هزینه های این سه ماه از ذخیره شرکت پرداخت شده است.
به گفته این روزنامه لبنانی به نظر می رسد الحیات پس از منحل کردن دفتر اصلی اش در لندن، آن را به دبی منتقل کند. الاخبار در این باره به اطلاعات به دست آمده از دبی درباره تلاش نیروهای الحیات در دفتر دبی برای ارائه نسخه چاپی روزنامه استناد می کند. این در حالی است که دفتر دبی الحیات تاکنون فقط مسئول مدیریت پایگاه اینترنتی این روزنامه بوده است.
این در حالی است که روزنامه الحیات تاکنون هیچ گونه توضیحی درباره اخبار منتشره توسط این روزنامه لبنانی ارائه نکرده است. اما محمد صلاح، مدیر دفتر الحیات در قاهره، با تکذیب این اخبار، اظهار داشت از وجود بحران در دفتر روزنامه اطلاعی ندارد.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم