69 تروریست در "حماه" سوریه کشته شدند

چهارشنبه 9 فروردين 1396
08:11
69 تروریست در واحد موسوم به هماهنگی گروههای مسلح در سوریه اذعان کرد که 69 نفر از عناصر این گروهها در جریان درگیری در ریف شهر حماه در این کشور کشته شدند.

واحد هماهنگی گروههای مسلح اعلام کرد که 69 فرد مسلح از جمله 10 مسئول در جریان نبرد با ارتش سوریه از 21 تا 28 ماه مارس جاری در ریف های شمالی و شمال غربی شهر حماه در سوریه کشته و دهها نفر دیگر زخمی شدند.

این واحد همچنین از کشته شدن یکی از مسئولان بارز و موسس گروه تروریستی داعش در جنوب سوریه خبر داد. براساس اعلام این واحد، صلاح البقیرات مسئول اول عملیات ترور و حملات انفجاری داعش به ضرب گلوله افراد ناشناس در شهر تل شهاب در ریف غربی شهر درعا کشته شد که در کنترل گروه مسلح موسوم به ارتش آزاد سوریه است.

همزمان ارتش سوریه مواضع گروههای مسلح در شرق مسجد جامع محله المنشیه در شهر درعا را با راکت هدف قرار داد که باعث کشته شدن سه نفر از این عناصر شد.

6

0% ...

آخرین اخبار

شکست عملیات در سایه اشراف اطلاعاتی؛ ضربه سنگین قرارگاه قدس سپاه به هسته تروریست‌ها


سناتور برنی سندرز خواستار توقف جنگ و کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل شد


گشودن گره‌های مرزی؛ راهکار ایران برای تسریع جریان ترانزیت در ژنو


عراق در آستانه موعدی جدید برای انحصار سلاح در دست دولت


مدال تاریخی؛ فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد


ایرلاین های ایرانی همچنان بروی رادار برج مراقبت چین


آقای پزشکیان فرا رسیدن روز ملی عربستان را تبریک گفت


ایران: هرگونه حمله آمریکا با پاسخی شدیدتر روبه‌رو خواهد شد


جدیدترین گزارش العالم از جنایات رژیم اسرائیل و اوضاع اسف بار غزه


غمگین‌ترین زنگ‌ مدرسه در میناب به صدا درآمد