خبر فوری:

بیانیه ضد ایرانی عربستان و اردن

چهارشنبه 9 فروردين 1396
11:56
بیانیه ضد ایرانی عربستان و اردن عربستان سعودی و اردن در پایان دیدار سران دو کشور، بیانیه مشترکی صادر و طی آن ایران را به زعم خود به حمایت از "تروریسم" متهم کردند.

العالم - عربستان

در بیانیه مشترک عربستان و اردن که پس از پایان دیدارهای ملک سلمان با مقامات اردنی صادر شد، از آنچه به زعم دو کشور "دخالت‌های تهران در امور داخلی کشورهای منطقه" خوانده شد، ابراز نگرانی و ایران به حمایت از تروریسم و فتنه‌انگیزی در منطقه متهم شده است.

دو طرف همچنین بر پیدا کردن راه‌حل سیاسی برای بحران‌های سوریه، یمن و لیبی و اتحاد عربی و اسلامی و تلاش برای تحکیم روابط برادرانه بین کشورهای عربی و اسلامی و تقویت ارتباطات بین آنها در زمینه‌های مختلف تأکید کردند.

پایگاه رأی‌الیوم گزارش داد که دو طرف سعودی و اردنی همچنین "اهمیت پیدا کردن راه‌حل سیاسی برای پایان دادن به درد و رنج ملت سوریه و حفظ تمامیت ارضی این کشور بر اساس بیانیه ژنو 1 و قطعنامه شماره 2254 شورای امنیت را مورد تأکید قرار دادند".

در حالی که جنگ ویرانگر عربستان علیه یمن وارد سومین سال خود شده، سران سعودی و اردنی درباره یمن نیز بر "اهمیت حفظ وحدت یمن و تحقق امنیت و ثبات آن و نیز حمایت از (به زعم خود) دولت مشروع" و پیدا کردن راهکار سیاسی حل بحران این کشور بر اساس طرح شورای همکاری خلیج‌فارس و قطعنامه 2216 شورای امنیت تأکید کردند.

دو طرف همچنین حمایت از تلاش‌های بین‌المللی برای مبارزه با افراطی‌گری و تروریسم را مورد تأکید قرار داده و "تشکیل ائتلاف اسلامی نظامی برای مبارزه با تروریسم که عربستان در تاریخ 14 دسامبر 2015 تشکیل آن را اعلام کرد"، ستودند.

سران عربستان و اردن همچنین حق فلسطینیان برای تشکیل دولت مستقل به پایتختی قدس شرقی بر اساس طرح صلح عربی و قطعنامه‌های بین‌المللی با استناد به راه‌حل دو دولت را مورد تأکید قرار دادند.

6

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم