هشدار کارشناس بریتانیایی

۲ بار جوشاندن آب برای چای سلامتی‌تان را بسیار به خطر می‌اندازد!

۲ بار جوشاندن آب برای چای سلامتی‌تان را بسیار به خطر می‌اندازد!
جمعه 11 فروردين 1396 - 08:12

کارشناس بریتانیایی نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار داد.

العالم - گوناگون

 

ویلیام گورمن ، کارشناس انجمن چای و نوشیدنی‌های بریتانیا گفت جوشاندن آب بیش از یکبار برای سلامتی انسان خطرناک است. این کار باعث کاهش اکسیژن و نیتروژن در آب می‌شود.
معمولا همه برای درست کردن چای همان آب موجود در کتری را چند بار جوش می‌آورند، اما این پیامدهای خطرناک برای سلامتی شما دارد و باید هربار آب تازه در کتری ریخت.
دکتر هانی الناظر، مدیر مرکز ملی تحقیقات مصر گفت در صورتی که هربار به آب جوشانده شده آب تازه اضافه کنید می‌توانید آن را دوباره بجوشانید و خطری برای شما ندارد.
اما اگر آب تازه اضافه نکنید، جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک در آن می‌شود و این می تواند به کلیه‌ها آسیب برساند و باعث سنگ کلیه شود.
الناظر گفت همواره قبل از جوشاندن آب، مقداری آب تازه به کتری اضافه کرده و خیال خود را از مصرف آن راحت کنید.

منبع : roozegaran

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها