تصاویر+تمرینات نظامی عناصر داعش در جنوب یمن

جمعه 11 فروردين 1396
10:09
تصاویر+تمرینات نظامی عناصر داعش در جنوب یمن داعش تصاویری از تمرینات نظامی عناصرش در استان البیضا در جنوب شرق صنعاء پایتخت یمن منتشر کرده است.

العالم – یمن

تصاویر جدید داعش نشان می دهد که تعداد زیادی از نیروهای این گروه تروریستی و تکفیری در منطقه ای که اطراف آن را درختان فرا گرفته اند به تمرینات نظامی مختلف می پردازند.

داعش اعلام می کند که هدفش از این تمرینات نظامی بالا بردن توانمندی های رزمی نیروهایش و آموختن جنگ چریکی به آنها است .
این تصاویر نشان می دهد که عناصر داعش همچنین نحوۀ تیراندازی از روی خودروهای در حال حرکت را برای ترور نیروهای متخاصم و خلع سلاح کردن آنها را نیز آموزش می بینند.
داعش تمرینات نظامی خود را به نام یکی از سرکردگان نظامی اش به نام "ابومحمد الفرقان" نامگذاری کرده است. الفرقان" اکتبر 2016 به هلاکت رسید.
 در سالهای اخیر، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم بارها به مناطق مختلف یمن حمله کرده اند. اما عملا به جای ریشه کن کردن گروههای تروریستی مانند القاعده و داعش، به کشتار غیرنظامیان در این کشور مبادرت کرده اند.

1

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

214

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد