دلش برای همسرش تنگ شد هواپیما را وادار به فرود کرد!

جمعه 11 فروردين 1396
15:10
دلش برای همسرش تنگ شد هواپیما را وادار به فرود کرد! یک مسافر پاکستانی هواپیمایی را که از فرودگاه لاهور به مقصد عربستان سعودی در حال پرواز بود چند دقیقه پس از پرواز، وادار به فرود اضطراری کرد.

العالم – آسیا 

پایگاه اینترنتی السومریه نیوز گزارش داد که مسافر مذکور مدعی شده بود که همسرش فوت کرده است و با داد و فریاد خواستار فرود هواپیما شد.
خلبان هواپیما از ترس اینکه خشم این شخص جان مسافرین دیگر را به خطر افکند و همچنین همدردی خدمه پروازی با وی به خاطر به اصطلاح مرگ همسرش، مجبور به بازگشت به فرودگاه شد.
نیروهای امنیتی پس از فرود هواپیما، عرفان علی حکیم را به خاطر اینکه هواپیما را که از لاهور به طرف جده در حال حرکت بود با ادعای مرگ همسرش به بازگشت مجبور کرده بود، بازداشت کردند.
اما تحقیقات نشان داد همسر این شخص نمرده و به همین دلیل تدابیر قانونی لازم درباره وی اجرا خواهد شد.   
این مسافر اعتراف کرد قرار بود برای چند ماه به عربستان سعودی برود. اما دلش برای همسرش تنگ شد و احساس کرد نمی تواند او را تنها گذارد. از این رو داد و فریاد کرد و مدعی شد که همسرش مرده است.
206
  
 

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش