فرار راننده انتحاری خودرو بمب گذاری شده + ویدئو

دوشنبه 14 فروردين 1396
23:51
ارتش سوریه، یک خودروی بمب گذاری شده متعلق به گروهک تورریستی جبهه النصره را که راننده آن فرار کرده بود منفجر کرد.

العالم - سوریه

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، راننده این خودرو، یک بمب گذار انتحاری النصره بود که قصد فرار داشت اما در پی شلیک نظامیان ارتش سوریه زخمی شد.

ستاد اطلاع رسانی جنگ سوریه ویدئوی انتحاری وابسته به جبهه النصره در حومه حماه در حال فرار از خودروی بمب گذاری شده اش منتشر کرد که در پی تعقیب و گریز ارتش سوریه مجروح و خودرویش منفجر شد.

در همین حال، سایت های وابسته به تروریست ها با انتشار ویدئویی از لحظه انفجار خودرو مدعی شدند که فرد انتحاری خود را در میان نظامیان سوریه منفجر کرد؛ اما منابع سوری با انتشار فیلم واضح تر نشان دادند که این خودرو در منطقه ای که اطراف آن ساختمان یا افرادی وجود ندارد، به دست نیروهای ارتش سوریه منفجر و عامل انتحاری نیز زخمی و نقش بر زمین شده است.

ارتش سوریه، با شلیک یک فروند موشک خودرو را منفجر کرد. 
221

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان